Leposavić: Uhapšeni osumnjičeni za pucnjavu

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leposavić: Uhapšeni osumnjičeni za pucnjavu

Kosovska policija uhapsila je dve osobe za koje se sumnja da su jutros pucale u kafe baru "Mistik" u Leposaviću, u kojem je usled rikošta povređena J.R (25).

Regionalni šef operative Kosovske policije sever Željko Bojić rekao je za agenciju Beta da je policija izvršila uviđaj i da su na licu mesta pronađeni dokazi na osnovu kojih su identifikovani počinioci.

"Posle pretresa na dve lokacije, privedena su dva lica i pronađena automatska puška i dodatni tragovi da su lica izvršila krivično delo izazivanja opšte opasnosti", rekao je Bojić za Betu.

On je dodao da je akcija u toku i da se odvija na trećoj lokaciji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava u Leposaviću

Izvor: Akter, 21.Avg.2015

Kosovska policija uhapsila je danas dve osobe za koje se sumnja da su jutros pucale u kafe baru "Mistik" u Leposaviću, u kojem je usled rikošta povređena J.R (25)..Regionalni šef operative Kosovske policije sever Željko Bojić rekao je za agenciju Beta da je policija izvršila uviđaj i da su na...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.