Lažna uzbuna u KM, sumnjivi kofer prazan

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna u KM, sumnjivi kofer prazan

Kosovska policija blokirala je jutros jednu ulicu u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice gde je pronađen ostavljen kofer zbog sumnje da se u njemu nalazi eksploziv. Posle akcije kosovske policije utvrđeno je da je kofer bio prazan, rekao je šef operative Kosovske policije za region Sever, Željko Bojić.

Kofer za koji se  pretpostavljalo da bi u sebi mogao da sadrži eksploziv, uništen je manjom količinom eksploziva, javlja KoSSev. Prethodno se, bezbednosnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pregledom kroz rendgen za proveru unutrašnje sadržine, pokazalo da kofer u sebi sadrži metal, zbog čega se smatralo da je sumnjive sadržine.

Kako su ranije javili mediji, policija je blokirala jedan deo ulice Luja Braja gde je sumnjivi kofer pronađen.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji, a kofer se nalazio ispred jednog objekta na par metara od improvizovane pijace u ovom delu Mitrovice na 100 metara od zgarde Biroa Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.