Kurtijeva vlada samo otežala život građanima

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 17:43

"Kurtijeva vlada samo otežala život građanima"

Šef Poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Besnik Tahiri kaže da je vlada Aljbina Kurtija samo otežala život građanima Kosova.

Tahiri je tako reagovao nakon današnje konferencije za novinare na kojoj su se obratili premijer Kurti i ministar finansija Hekuran Murati.

Murati je na konferenciji zahtevao da privatni sektor poveća plate radnicima jer im je povećan profit.

"Odgovorno lice koje u rukama ima mogućnost da rebalansom budžeta, izmenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << člana, poveća koeficijent sa 105 na 129 evra, kako smo predložili mi iz ABK, i da poveća plate u javnosti sektoru od 80 hiljada ljudi, zahteva od privatnog sektora da to uradi. Ovo je vlada, to je ministar finansija koji nije uradio ništa za privatni sektor, za biznis, za privredu, ali im je otežao život", kaže Tahiri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.