Kurti uputio saučešće porodicama žrtava

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 09:59

Kurti uputio saučešće porodicama žrtava

Priština -- Kosovski premijer Aljbin Kurti, uputio je danas saučešće porodicama žrtava pucnjave u školi u Beogradu i poželeo brz oporavak povređenima.

"Želeo bih da izrazim svoje najdublje saučešće žrtvama pucnjave u školi u Beogradu i njihovim porodicama. Takođe želim veoma brz oporavak onima koji su povređeni u ovom tragičnom događaju", napisao je Kurti na Tviteru.

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" juče je na Vračaru ubijeno osam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učenika i čuvar te škole. Ubica je trinaestogodišnji učenik te škole K.K, koji je u tom krvavom piru još ranio i sedam osoba, šestoro dece i nastavnicu istorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aljbin Kurti izrazio saučešće porodicama i poželeo brz oporavak povređenima

Izvor: Danas, 04.Maj.2023

  Kosovski premijer Aljbin Kurti danas je izrazio saučešće porodicama žrtava pucnjave u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.