Kurti se zahvalio komandantu Kfora

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 22:20

Kurti se zahvalio komandantu Kfora

Premijer Kosova Aljbin Kurti zahvalio je komandantu Kfora, general-majoru Ferencu Kajariju na zalaganju i posvećenosti u službi mira i stabilnosti u zemlji.

Posebno se zahvalio na smirivanju tenzija na severu Kosova.

Kako je saopšteno iz Vlade Kosova Kurti je na oproštajnom sastanku visoko ocenio saradnju u ovom periodu, posebno na smanjenju tenzija na severu Kosova.

"Vaše veliko iskustvo i vođstvo odigrali su veoma važnu ulogu u rešavanju situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i održavanju kohezije u Kforu, uprkos izazovima", rekao je premijer Kurti.

Kajari je zahvalio Kurtiju na otvorenoj diskusiji i spremnosti za saradnju. Takođe je ocenio saradnju sa institucijama reda i bezbednosti na Kosovu.

General Kajari 10. oktobra predaje dužnost novom komandantu Kfora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.