Kurti pronašao podobnog Srbina

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 12:54

Kurti pronašao "podobnog" Srbina

Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti imenovao je danas Nenada Rašića na mesto ministra za zajednice i povratak u kosovskoj vladi.

Mesto ministra za zajednice i povratak bilo je upražnjeno skoro mesec dana, nakon što je Goran Rakić napustio to Ministarstvo zbog dešavanja oko registarskih tablica, a nakon smene komandira regionalne jedinice Sever Nenada Đurića.

Rašićeva lista Građanska inicijative Sloboda, pravda i opstanak na poslednjim parlamentarnim izborima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema rezultatima koje je objavio CIK, na celom Kosovu osvojila je 1.508 glasova ili 0,173 odsto.

Na istom izborima Srpska lista imala je 44.407 glasova. Na Rašićevoj listi na tim izborima bila je i predsednica Evropskog pokreta Srba s Kosova i Metohije Rada Trajković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpska lista podnosi žalbu: "Imenovanje Rašića najbolji primer antisrpskog delovanja Kurtija"

Izvor: B92, 01.Dec.2022

Srpska lista oglasila se povodom imenovanja Nenada Rašića na mesto ministra za zajednice i povratak u kosovskoj vladi...Srpska lista saopštila je da je ova odluka najbolji primer antisrpskog delovanja Aljbina Kurtija..."Protivustavnom odlukom da imenuje Nenada Rašića za ministra za zajednice i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.