Kurti: Početkom sledeće nedelje ću odgovoriti

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 14:27

Kurti: Početkom sledeće nedelje ću odgovoriti

Kosovski premijer Aljbin Kurti saopštio je da će nakon razgovora sa svojim timom odlučiti da li će sastati u Briselu sa Vučićem, prenosi Koha.

Kurti je naveo da je tražio da sastanak bude u nedelji, kada je i predložio plan u pet tačaka.

"Sada imamo zahtev da sastanak bude sledeće nedelje, 22. ili 23. juna. Razgovaraću o tome sa svojim timom i sigurno ćemo dati odgovor početkom sledeće nedelje“, rekao je on.

Kosovski premijer danas nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želeo da komentariše izjavu predsednice Osmani da je "vreme da se nađe rešenje zajedno sa EU i SAD".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kurti o odlasku na krizni sastanak u Brisel: Početkom sledeće nedelje ću odgovoriti Borelju

Izvor: Blic, 17.Jun.2023

Kosovski premijer Aljbin Kurti saopštio je da će nakon razgovora sa svojim timom odlučiti da li će sastati u Briselu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, uz posredovanje Evropske unije, prenosi Koha.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.