Kurti: Ovo je znak dobre volje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2020, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti: Ovo je znak dobre volje

Premijer Kosova, Albin Kurti najavio je da će Vlada Kosova sledeće nedelje doneti odluku o ukidanju takse od 100 odsto na sirovinske proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine, odluka koja će stupiti na snagu 15. marta. Na konferenciji za novinare je dodao i da je to "znak dobre volje i spremnosti za početak rešavanja ekonomskih i trgovinskih nesporazuma sa Srbijom".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osmani: DSK će sa Kurtijem razgovarati o detaljima ukidanja taksi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Feb.2020, 11:59

Predsednica Skupštine Kosova iz redova Demokratskog saveza Kosova (DSK) Vjosa Osmani izjavila je da će ta partija 28. februara razgovarati sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem (Albin) o detaljima o delimičnom ukidanju takse Srbiji i Bosni i Hercegovini, što je Kurti najavio 27. februara. Tokom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.