Kumanovo: Policija objavila slike terorista

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kumanovo: Policija objavila slike terorista

Makedonska policija objavila je snimak sačinjen od fotografija terorista privedenih u policijsku stanicu nakon hapšenja u žestokom okršaju u Kumanovu.

Sud u Skoplju odredio je pritvor do 30 dana za 30 pripadnika terorističke organizacije koji su juče uhapšeni nakon dvodnevnog pružanja otpora pripadnicima policije.

Od 30 uhapšenih terorista 18 su sa Kosova, dvojica su makedonski građani sa boravkom na Kosovu, devetorica su državljani Makedonije i jedan je albanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << državljanin sa boravkom u Nemačkoj.

Većina njih je izjavila da su u Makedoniju ušli ilegalno.

Dvadeset i tri osobe osumnjičene su da su počinili krivična dela teroristička pretnja ustavnom poretku i bezbednosti, udruživanje radi neprijateljske delatnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje i promet oružja i eksplozivnih supstanci.

Sedmorica su osumnjičeni za krivična dela teroristička pretnja ustavnom poretku i bezbednosti i udruživanje radi neprijateljske delatnosti, saopštio je skopljanski sud.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Objavljeni snimci terorista iz Kumanova (VIDEO)

Izvor: Šumadija Press, 11.Maj.2015

Makedonska policija objavila je snimak sačinjen od fotografija terorista privedenih u policijsku stanicu nakon hapšenja u žestokom okršaju u Kumanovu...Sud u Skoplju odredio je pritvor do 30 dana za 30 pripadnika terorističke organizacije koji su juče uhapšeni nakon dvodnevnog pružanja otpora...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.