Kujtim Gaši traži zabranu ulaska za Svetlanu Ražnatović

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kujtim Gaši traži zabranu ulaska za Svetlanu Ražnatović

Ministar kulture u kosovskoj vladi Kujtim Gaši pozvao je bezbednosne strukture da spreče Svetlanu Ražnatović da uđe na Kosovo, gde bi sutra u Kosovskoj Mitrovici trebalo da održi koncert.
Prištinski portal Ekspres preneo je navode Kujtima Gašija da pevačica Svetlana Ražnatović Ceca nije zatražila dozvolu za ulazak na Kosovo i da joj stoga treba zabraniti dolazak i pružanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podrške protestima Srba.
"Ministarstvo poziva carinu i policiju da ne dozvole pevačima da održe koncerte takve prirode", rekao je Gaši.
Podsetimo, u utorak je ulazak na Kosmet zabranjen Košarkaškom klubu Partizan, koji je trebalo da odigra prijateljsku utakmicu sa KK Trepča iz Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Ceca

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ceca će sutra zapevati pred publikom u Kosovskoj Mitrovici!

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2018, 01:10

Ceca Ražnatović zapevaće u subotu, 8. decembra, od 12 časova pred publikom u Kosovskoj Mitrovici, a kako je istakla, ovom nastupu se posebno raduje. – Punim srcem sam prihvatila poziv da nastupim. Mnogo se radujem, jedva čekam. Ne pamtim kada sam poslednji put bila u Kosovskoj Mitrovici – rekla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.