Kosovski ministar podneo ostavku

Izvor: RTS, 20.Jun.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski ministar podneo ostavku

Kosovski ministar za inovacije i preduzetništvo Besim Bećaj podneo je ostavku na svoju poziciju na kojoj je bio od osnivanja tog ministarstva.
"Danas sam podneo ostavku premijeru Kosova", rekao je Bećaj na konferenciji za novinare.

Njegova ostavka je usledila nakon što je lider PDK Kadri Veselji rekao da će razrešiti sve politički imenovane kandidate te partije u javnim institucijama koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su optuženi za korupciju, kriminal i zloupotrebu službenog položaja.
Rekao je i da njegova stranka neće kandidovati, niti podržavati kandidate bilo kojeg političkog subjekta, koji imaju potvrđene optužnice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Packe Vašingtona Prištini urodile plodom: Ministar sa spiska podneo ostavku

Izvor: B92, 20.Jun.2019

Priština -- Kosovski ministar za inovacije i preduzetništvo Besim Bećaj podneo je ostavku na svoju poziciju na kojoj je bio od osnivanja tog ministarstva..."Danas sam podneo ostavku premijeru Kosova", rekao je Bećaj na konferenciji za novinare, a prenosi RTS...Njegova ostavka je usledila nakon što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.