Kosovo nije menica za EU

Izvor: Danas, 28.Avg.2011, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo nije menica za EU

Sve što smo radili poslednje tri godine pomažući zemlji da dobije kandidaturu, ne sme biti prokockano. Još ima prostora za razuman dijalog, a ako on ne uspe, građani će na izbore, gde će odlučiti da li žele da se vratimo u 2008. kada smo bili na korak do gubitka šanse da postanemo normalna zemlja, kaže Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno-demokratske partije, u razgovoru za Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kosovo nije menica za EU"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2011, 01:33

"Sve što smo radili protekle tri godine, pomažući zemlji da dobije kandidaturu za članstvo u Evropskoj uniji, ne sme biti prokockano", izjavio je predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović...On je u intervjuu za "Danas" istakao da još ima prostora za razuman dijalog, a ako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.