Kosovo: Pritvoreni Srbi zbog droge

Izvor: B92, 29.Apr.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Pritvoreni Srbi zbog droge

Kosovska Mitrovica -- Četvorica Srba su pritvorena, a jedan je u bekstvu nakon što je kod njih pronadjeno blizu dva kilograma marihuana, saopšteno je iz kosovske policije.

Narkotici su pronadjeni u dve kese u jednom kafiću u severnom delu Kosovske Mitrovice, ističe se u saopštenju i dodaje da su četvorica osumnjičenih Srba odlukom tužioca poslati u pritvor.

Policija je u vezi sa ovim slučajem pronašla i zaplenila 1,7 kg marihuane, precizira se u policijskom saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu pritvorena četvorica Srba zbog droge

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2012

Četvorica Srba su pritvorena, a jedan je u bekstvu, nakon što je kod njih pronađeno blizu dva kilograma marihuane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšeni zbog droge

Izvor: RTS, 29.Apr.2012

Kosovska policija uhapsila četvoricu Srba u Kosovskoj Mitrovici. Zaplenjeno oko dva kilograma marihuane. ..Četvorica Srba su pritvorena, a jedan je u bekstvu nakon što je kod njih pronađeno blizu dva kilograma marihuana, saopšteno je iz kosovske policije...Narkotici su pronađeni u dve kese u jednom...

Nastavak na RTS...

Zbog marihuane pritvorena četvorica Srba

Izvor: Glas javnosti, 29.Apr.2012

KOSOVSKA MITROVICA - Četvorica Srba su pritvorena, a jedan je u bekstvu nakon što je kod njih pronađeno blizu dva kilograma marihuana, saopšteno je iz kosovske policije...Narkotici su pronađeni u dve kese u jednom kafiću u severnom delu Kosovske Mitrovice, ističe se u saopštenju i dodaje da su...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.