Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Jan.2024, 19:43

Kinoteka – repertoari za februar 2024.

Pogledajte šta nudi Jugoslovenska kinoteka, u novoj godini, tokom februara 2024. u salama u Uzun Mirkovoj i Kosovskoj, pored redovnih ciklusa. Na programu ovog meseca u Kinoteci: Jubileji (Sergej Paradžanov, Dragan Maksimović, Branko Vučićević), 22. Festival iranskog filma, Fokus (Frida Filipović), Gastarbajteri na filmu, Moj izbor (Marko Đorđević), Ciklus filmova i diskusija o mentalnom zdravlju, … Članak Kinoteka – repertoari za februar 2024. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

22. Festival iranskog filma u Kinoteci

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Jan.2024, 01:05

Od nedelje do srede, od 4. do 7. februara 2024, u Jugoslovenskoj kinoteci (Uzun Mirkova 1) biće organizovan 22. Festival iranskog filma. Kulturni centar Irana u Beogradu i Ambasada Irana pripremili su nekoliko popularnih iranskih filmova. Ovoga puta na programu su tri drame i jedan epsko-istorijski...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.