KiM:Ubijen Albanac, dvojica ranjena

Izvor: B92, 29.Avg.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KiM:Ubijen Albanac, dvojica ranjena

Jedan Albanac je ubijen, a dvoje ih je ranjeno u pucnjavi kod sela Kolovrt, između Zupča i Košutova, javlja Radio Kontakt plus.

"U mestu Kolovrt se desila pucnjava. Jedna osoba je ubijena, a dve su teže povređene. Sve tri osobe su Albanci. Motivi nisi poznati," izjavio je portparol kosovske policije za region Južne Mitrovice, Avni Zahiti.

Kosovski mediji prenose da su u pitanju braća sa prezimenom Brahimi, starosti 16, 17 i 19 godina, i da se pucnjava dogodila u šumi dok su sekli drvo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jedan brat ubijen, dvojica ranjena u pucnjavi u selu kod Zubinog Potoka

Izvor: Blic, 29.Avg.2014

Jedna osoba ubijena je juče vatrenim oružjem, a dve su ranjene u selu Kolovrt, između Zupča i Košutova, u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji...Portparol kosovske policije za region Južne Mitrovice Avni Zahiti, kako prenosi radio Kontakt plus, naveo je da su sve tri osobe albanske nacionalnosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.