Izvor: TvojPortal.com, 31.Avg.2011, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor i Euleks se povukli iz Zupča

/vesti online/ Jake snage Kfora i Euleksa povukle su se nešto posle osam sati iz Ibarskog Kolašina, gde su od rano jutros pretresale domaćinstva u potrazi za oružjem i počiniocima ubistva pripadnika ROSU krajem jula.

Policija Euleksa

Jake snage Kfor-a i Euleks policije ušle su jutros oko 5.30 u selo Zupče u Ibarskom Kolašinu i započele pretres domaćinstava u potrazi za počiniocima ubistva pripadnika ROSU krajem jula.

Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << meštana Zubinog Potoka gomilanje snaga Kfora i Euleksa počelo je odmah iza ponoći, blokirana su sva naseljena mesta duž magistrale, koja od južne Kosovske Mitrovice vodi ka Ribaricu.

Meštani kažu da nisu dopremljene osnovne životne namirnice i nisu otvorene prodavnice, a građani nisu mogli da odu na posao. U selu Zupče, brutalno su pretresene tri kuće. Pre svitanja sa fantomkama na glavama i pod punim naoružanjem na tim kućama polomljena su vrata i obavljen pretres, kažu očevici.

Prema njihovim rečima, nije bilo hapšenja niti oduzimanja oružja, ali je demonstracija sile nastavljena sve do osam sati. Žitelji Ibarskog Kolašina su uznemireni i uplašeni zbog brutalnih akcija koje pripadnici međunarodnih snaga sprovode u njihovoj opštini.Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaKFOREULEXpovlacenjekosmetpretresibarski kolasin
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.