Kameron Manter: Nema tajnih pregovora o Kosovu

Izvor: Danas, 23.Okt.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Manter: Nema tajnih pregovora o Kosovu

Kameron Manter, direktor Instituta Istok-Zapad i bivši ambasador SAD u Srbiji, izjavio je za Danas da odnosi Srbije i SAD nisu u krizi nakon što je srpski državni vrh javno vređao američkog ambasadora Kajla Skota, zbog izjave da je Kosovo nezavisna država, ali i da nema tajnih pregovora o Kosovu. Članak Kameron Manter: Nema tajnih pregovora o Kosovu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Hubač: Ne želim da se raspravljm sa tim vajarima besmisla

Izvor: Danas, 24.Okt.2018, 13:31

Posle svega što se dogodilo i svega što je upravnik izgovorio, ne samo o meni, već i o ansamblu, zaista ne mogu da budem ni vršilac dužnost, niti direktor Drame u pozorištu čiji je upravnik Dejan Savić, izjavio je FoNetu Željko Hubač, dok glumica Vanja Ejdus u Narodnom pozorištu očekuje finansijsku...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.