Kadri Veselji jedini kandidat za predsednika DPK

Izvor: Blic, 07.Maj.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadri Veselji jedini kandidat za predsednika DPK

Vršilac dužnosti predsednika Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji jedini je kandidat za predsednika stranke na dvodnevnoj vanrednoj izbornoj konvencije stranke.

Potpredsednik DPK-a Enver Hodžaj je na konferenciji za medije izjavio da je bilo pravo svakog kandidata da konkuriše, predstavi viziju i platformu, ali da je za sada Veselji jedini kandidat.

- Po svemu sudeći, sutra ćemo ići s jednim kandidatom, ali ukoliko bude interesovanja i na konvenciji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se kandidovati i drugi kandidati - kazao je Hodžaj.

Pročitajte još:

Prema njemu, prvog dana konvencije, u subotu, na sednicu su pozvane i nevladine organizacije kako bi nadgledale proces izbora lidera DPK-a.

Do izbora predsednika DPK dolazi nakon ostavke bivšeg predsednika Hašima Tačija posle njegovog izbora za predsednika Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselji jedini kandidat za predsednika DPK

Izvor: B92, 07.Maj.2016

Priština -- Vršilac dužnosti predsednika Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji jedini je kandidat za predsednika stranke na vanrednoj izbornoj konvencije stranke...Podpredsednik DPK-a Enver Hođaj je na konferenciji za medije izjavio da je bilo pravo svakog kandidata da konkuriše, predstavi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.