KOSOVSKA MITROVICA: Zapaljen službeni automobil

Izvor: Kurir, 02.Jan.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVSKA MITROVICA: Zapaljen službeni automobil

KOSOVSKA MITROVICA - U južnom delu Kosovske Mitrovice zapaljen je službeni automobil kosovskih institucija, za koji se pretpostavlja da pripada Poreskoj upravi Kosova.

Incident se dogodio na službenom parkingu kod zgrade opštine i nije poznato kojoj instituciji automobil pripada.

Za taj incident još niko nije preuzeo odgovornost. Poslednjih dana i nedelja u nekoliko centara na Kosovu je zapaljeno više službenih automobila kosovskih institucija, kao čin odmazde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opozicionih stranaka, pre svih pokreta "Samoopredeljenje", zbog skoro svakodnevnih hapšenja njihovih aktivista i članova.

Opozicione stranke mesecima unazad, aktivirajući suzavac u kosovskoj skupštini i nasilnim protestima na ulicama Prištine, pokušavaju da primoraju kosovsku vladu da poništi sporazume o formiranju Zajednice srpskih opština i dogovor o demarkaciji granicne linije sa Crnom Gorom.

(Tanjug/RTS)

Autor: Foto: Nebojša Mandić
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.