Južno samo u manastire, na sever bez ograničenja

Izvor: Danas, 08.Okt.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južno samo u manastire, na sever bez ograničenja

Procedura za ulazak državnih zvaničnika Srbije na Kosovo i Metohiji ostaje gotova nepromenjena. Kao što su se Beograd, Priština i Brisel dogovorili još u vreme vlade Mirka Cvetkovića, zahtev srpskih državnih službenika preko beogradske i prištinske kancelarije EU dostavlja se Vladi Kosova, čija se odluka istim putem vraća podnosiocima zahteva.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U kampanju samo na sever Kosova

Izvor: B92, 08.Okt.2013

Beograd -- Procedura za ulazak državnih zvaničnika Srbije na Kosovo i Metohiju ostaje gotovo nepromenjena, piše Danas...Kao što su se Beograd, Priština i Brisel dogovorili još u vreme vlade Mirka Cvetkovića, zahtev srpskih državnih službenika preko beogradske i prištinske kancelarije EU dostavlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.