Jeremić: Vučić me nije demantovao za Blera

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Vučić me nije demantovao za Blera

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije demantovao da bivši britanski premijer Toni Bler, uz njegovu saglasnost, obilazi zapadne prestonice i uverava ih da je "razgraničenje" jedino rešenje.

"O Kosovu pregovaram samo ja', kaže Vučić. To je istina, i zato će odgovarati. A Toni Bler, uz njegovu saglasnost, za nadoknadu koja mu se isplaćuje sa Bliskog istoka, obilazi zapadne prestonice i uverava ih da je 'razgraničenje' >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jedino rešenje. To Vučić nije demantovao", napisao je Jeremić na tviter nalogu.

Institut Tonija Blera za globalnu promenu negirao je da bivši britanski premijer pregovara u ime srpskog predsednika Aleksandra Vučića i vlade oko pitanja Kosova.

"Projekat našeg instituta nema nikakve veze sa pitanjem Kosova", navodi se u odgovoru koji je potpisala portparolka Džuli Krouli (Julie Crowley).

Jeremić je citirao tu rečenicu i dodao da onaj ko je sumnjao u tvrdnju da je Vučić dao saglasnost Bleru da obilazi zapadne prestonice i zagovara njegovu i Tačijevu ideju o 'razgraničenju', treba da pogleda demanti Blerovog instituta "i sve će mu biti jasno".

“Projekat našeg instituta nema nikakve veze sa pitanjem Kosova".

Ko je sumnjao u tvrdnju da je @avucic dao saglasnost Toniju Bleru da obilazi zapadne prestonice i zagovara njegovu i Tačijevu ideju o “razgraničenju”, neka pogleda demant Blerovog instituta i sve će mu biti jasno. https://t.co/JMv6FJrbWq
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.