Pretučen jedan od 10 privedenih mladića

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen jedan od 10 privedenih mladića

Kosovska Mitrovica - Jedan od 10 Srba koji su za Božić privedeni u Gračanici pretučen je u Prištini, nakon čega je sa teškim povredama zbrinut u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

On je pretučen u zgradi suda u Prištini gde je bio na saslušanju.

Načelnik Urološkog odeljenja u bolnici u Kosovskoj Mitrovici Dejan Denović rekao je agenciji Beta da je mladić primljen u bolnicu pola sata nakon ponoći.

- On nije životno ugrožen, ali je zadobio teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povrede - rekao je Denović.

Prema njegovim rečima, mladić je zadobio udarce nogama i povredjena mu je mokraćna cev. Mladić će biti zadržan na bolničkom lečenju, zbog teških telesnih povreda.

Kosovska policija privela je za Božić grupu mladića koji su sa direktorom Kancelarije za Kosovo Aleksandrom Vulinom krenuli na božićnu liturgiju u manastir u Gračanici. Oni su iz Gračanice bili prebačeni u pritvor u Prištini gde su

saslušani. Saslušanje kod istražnog sudije u utorak u Prištini trajalo je do 16 sati, nakon čega su mladići pušteni na slobodu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tukli su me kosovski specijalci

Izvor: B92, 09.Jan.2013

Priština/Kosovska Mitrovica -- Pripadnici Kosovske policije tokom pritvora tukli i vređali desetoricu Srba koje su priveli na Božić, 7. januara u Gračanici. Jedan u Beogradu na lečenju...Ranije su mediji javili da je pretučen jedan od privedenih Srba i u zgradi suda u Prištini gde je bio na saslušanju...Darko...

Nastavak na B92...

Pretučen jedan od 10 privedenih Srba

Izvor: Kurir, 09.Jan.2013

Mladić koji je sa još devetoricom Srba priveden za Božič u Gračanici pretučen je nogama tokom saslušanja u zgradi suda u Prištini..KOSOVSKA MITROVICA - Jedan od 10 Srba koji su za Božić privedeni u Gračanici pretučen je u Prištini, nakon čega je sa teškim povredama zbrinut u bolnici u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.