Izgoreo golf, požar verovatno podmetnut

Izvor: Blic, 07.Okt.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo "golf", požar verovatno podmetnut

KOSOVSKA MITROVICA - Automobil "golf 2" kosovskih registarskih tablica čiji je vlasnik kosovski Srbin, sinoć je izgoreo zbog, kako se sumnja, podmetanja požara u naselju Tri solitera u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Regionalni portparol Kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da se incident dogodio jutros oko dva sata u Kolašinskoj ulici u severnom delu Kosovske Mitrovice i da za sada nema osumnjičenih.

"Veruje se da je požar namerno izazvan Molotovljevim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koktelom. Vozilo je izgorelo a materijalna šteta se procenjuje na oko 2.000 evra", kazao je Hoti.

Prema njegovim rečima, veruje se da incident nije etnički motivisan a istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljen auto kosovskog Srbina

Izvor: B92, 07.Okt.2011

Kosovska Mitrovica -- Automobil marke "golf 2" čiji je vlasnik kosovski Srbin sinoć je izgoreo zbog, kako se sumnja, podmetanja požara u severnom delu Kosovske Mitrovice...Regionalni portparol Kosovske policije Besim Hoti izjavio je da se incident dogodio jutros oko dva sata u Kolašinskoj ulici u...

Nastavak na B92...

KiM: Jedan Srbin ubijen, drugi ranjen

Izvor: TvojPortal.com, 08.Okt.2011, 10:20

/vesti online/ Aleksandar Putnik (51) iz Velike Hoče je ubijen, a njegov sin Dobrica teško ranjen iz vatrenog oružja u mestu Zrze nedaleko od Orahovca, javio je KIM radio. Lokalni mediji navode da počinioci još nisu pronađeni.. . Foto: Ilustracija. . Portparol Kosovske policije za region Prizrena...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.