Ivanoviću produžen pritvor za još dva mjeseca

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanoviću produžen pritvor za još dva mjeseca

KOSOVSKA MITROVICA - Međunarodno sudsko vijeće u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici danas je za još dva mjeseca produžilo pritvor predsjedniku Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, rečeno je Srni u sjedištu Inicijative.

Pritvor je produžen, uprkos očekivanjima odbrane da će Rumunka Roksana Komša, predsjedavajuća Sudskog vijeća, odlučiti da uvaži prijedlog odbrane i garancije Vlade Srbije da se Ivanoviću dozvoli odbrana sa slobode. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Ivanović je uhapšen 27. januara 2014. godine pod sumnjom da je aprila 1999. i februara 2000. godine počinio ratni zločin nad civilima, te krivična djela ubistvo i pokušaj ubistva Albanaca u Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.