Ivanovićevo stanje bolje, ali nestabilno

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ivanovićevo stanje bolje, ali nestabilno"

Zdravstveno stanje lidera GI SDP Olivera Ivanovića je bolje, ali je i dalje nestabilno, rekao je lekar ZC u Kosovskoj Mitrovici Milan Jakovljević.

Ivanović je zbog posledica dvonedeljnog štrajka glađu prebačen na intenzivnu negu koronarne jedinice.

“Ivanović je danas nešto bolje nego juče popodne, kada je prebačen na intenzivnu negu, ali je i dalje nestabilno. Ima bolove koji se ponavljaju i liče na anginozne bolove, prima sve terapije", rekao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Konzilijuma koji brine o zdravstvenom stanju Ivanovića.

Lider SDP počeo je štrajk glađu 7. avgusta nakon što mu je odbijen zahtev da se brani sa slobode. ; U pritvoru je od januara 2014. godine.

Osumnjičen je za ratne zločine nad albanskim civilima na Kosovu.

Zahtev da se brani sa slobode odbijen je i pored garancija Vlade Srbije da će u svakom trenutku biti dostupan pravosuđu i činjenice da ga nijedan od saslušanih 45 svedoka tužilaštva nije doveo u vezu sa delima koja mu se stavljaju na teret.

Nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo, Ivanović je 15. avgusta prebačen u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.