Ivanović: Vlast nema dovoljan uticaj na severu Kosova

Izvor: Glas javnosti, 19.Dec.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Vlast nema dovoljan uticaj na severu Kosova

NOVI SAD - Državni sekretar u srpskom Ministarstvu za Kosovo Oliver Ivanović izjavio je da je aktuelna vlast u političkom smislu "pomalo ispustila iz ruku" sever Kosova.

"Vlast tamo nije uspostavila dovoljan uticaj, već se sve svelo na redovnu uplatu novca iz državne kase", napisao je Ivanović u autorskom članku za današnji novosadski Dnevnik.

Ocenio je da će dodatna otežavajuća okolnost biti i predizborna kampanja u Srbiji, koja je već počela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Prema njegovim rečima, predsednici opština sa severa Kosova moraju da budu svesni da rešenja koja usvoji Vlada Srbije i oni moraju da prihvate.

Ivanović je poručio da koliko god Kfor i Euleks snosili odgovornost za dešavanja na severu, to ne sme da bude izgovor za nasilje protiv vojnika Kfora i pripadnika Euleksa.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.