Istraga protiv Vulina, zatraženo izdavanje poternice

Izvor: Studio B, 24.Okt.2013, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv Vulina, zatraženo izdavanje poternice

Osnovno tužilaštvo u Mitrovici odlučilo je da otvori istragu protiv srpskog ministra bez portfelja Aleksandra Vulina zbog ilegalnog ulaska na Kosovo i zatražilo izdavanje poternice za njim.

U saopštenju Državnog tužilaštva Kosova saopšteno je da je istraga otvorena zbog postojanja sumnje da je Vulin 17. oktobra ilegalno ušao na Kosovo.   

"Time je počinio krivično delo neovlašćeno prelaženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << graničnog prelaza ili granične linije", navodi se saopštenju.   

Prema toj odluci, istraga je počela danas. "Opšte odeljenje Osnovnog tužilaštva u Mitrovici je danas od Osnovnog suda u Mitrovici zatražilo da izda nalog za hapšenje  osumnjičenog Vulina", dodaje se.   

Vulin je, uprkos zabrani da uđe na Kosovo, 17. oktobra ušao na Kosovo, kako se pretpostavlja, preko nekog od ilegalnih prelaza i pridružio se ministarki energetike Zorani Mihajlović tokom njene posete severu Kosova.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.