I Šešelj će izdati Kosovo? (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 08.Feb.2016, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Šešelj će izdati Kosovo? (VIDEO)

Kako smo prvi preneli vest o Šešeljevom planu da se priključi separatističkim institucijama na KiM, nismo se posebno bavili time zadnjih dana kada je i sam to obelodanio.


   
Šešelj je žestoko kritikovao izdajnički poduhvat Nikolića, Vučića i Dačića... Sada najavljuje da priželjkuje koaliciju sa njima ali ne samo sa njima već i sa Hašimom Tačijem? >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<    

Međutim, u prvi mah pretrpeli smo strašne napade, pretnje, vređanja... Bili optuživani da se bavimo lažima i napadamo četničkog "vojvodu". Ne, ne Tomislava Nikolića već Šešelja. Sa pretnjama, uvredama i napadima stizali su i "demantiji". Od medija svesno preuveličani i usmeravani tamo i gde to nisu nameravali oni koji su demantovali vest a sve iz želje da se održi jedna nacionalno orijentisana a velika stranka.

Ostalo se kratkih rukava a ostaće se i bez ostalog. Sam je Šešelj, i to za šiptarsku RTK, obelodanio ovu nameru. Naime, iako upakovano u fazu "razmišljanja" vidi se da je čitav plan već iskonstruisan i da tu nema šta bitno da se doda. Sve to dešava se čak i pre nego što su sami Šiptari objavili da će njihovih lažnih izbora na KiM biti. Zato se apsolutno stavlja pod znak pitanja dodatak u toj priči da će se poštovati volja "Srba sa KiM i članova SRS, pa kako oni odluče..."

Sve u svemu, mi smo želeli da bacimo drugo svetlo na ovu priču i pokažemo da takva odluka znači isključivo izdaju Kosova i Metohije a izdaja je uvek čin koji se vrši svesno! Tako ćete u ovom kratkom "Video komentaru" moći da shvatite da Šešelj odlično zna šta radi.



Ovaj video je ujedno i prvenac u novom pristupu stvari i događajima koje ćemo kroz "Video komentar" u što kraćoj formi probati da obradimo, predstavimo i osvrnemo se na njih a da to ostavi pečat i na jasan i nedvosmislen način ukaže na suštinu određene pojave.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Molimo za navođenje izvora


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Tomislav Nikolić

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.