Haradinaj slavi sa američkim diplomatama

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj slavi sa američkim diplomatama

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj organizovao je u petak uveče prijem povodom Dana zahvalnosti za američke diplomatske i vojne predstavnike u Prištini i druge zvanice.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Ramuš Haradinaj

Posle jutrošnjeg upada jedinica ROSU na sever Kosova i hapšenja četvorice Srba, a i "trgovinskog rata" protiv Srbije koji je Haradinaj pokrenuo, on večeras slavi i to američki praznik.

SVE O KRIZI NA KOSOVU:Upad ROSU u Mitrovicu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Ovaj dan je najbolja prilika da budemo zajedno i izrazimo našu zahvalnost za sve što su Amerikanci učinili za nas", rekao je Haradinaj, i zapisao na svom Facebook nalogu.

"Naš dom će uvek biti dom naših prijatelja. Bog blagoslovio Ameriku, Kosovo i naša dva naroda",  istakao je Haradinaj.

Prijemu je prisustvovao i novoimenovani komandant Bondstila Roj Makareg.

Inače, Haradinaj je danas ponovio da takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH ostaju dok Srbija ne prizna Kosovo kao državu.

Haradinaj ambasadorima: Odluka na snazi do priznanja!

U Prištini su se danas pojavili i bilbordi na kojima piše: "Danas smo 100 odsto država - Hvala premijeru."

"Hvala Ramuše - danas smo 100% država"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OKUPATORSKA BANDA: Terorista Ramuš i američki generali BEZOBRAZNO PROVOCIRAJU dok SRBI GLADUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj organizovao je večeras prijem povodom Dana zahvalnosti za američke diplomatske i vojne predstavnike u Prištini i druge zvanice...- Ovaj dan je najbolja prilika da budemo zajedno i izrazimo našu zahvalnost za sve što su Amerikanci učinili za nas - rekao je Haradinaj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.