Haradinaj, počasni građanin Tetova

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj, počasni građanin Tetova

Bivši komandat takozvane Oslobodilačke vojske Kosova Ramuš Haradinaj proglašen je danas počasnim građaninom Tetova.

 Počasni građanin Tetova

Svečanosti ispred zgrade opštine je, osim gradonačelnika Sadija Bedžetija, prisustvovao i lider makedonske Demokratske partije Albanaca Menduh Tači.

 

"U Tetovu se nalazi naša istorija i odlučnost da idemo napred. Današnja počast prema meni predstavlja naš put u budućnost. Obećavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da vas neću osramotiti", rekao je Haradinaj.

 

Gradonačelnik Tetova predstavio je Haradinaja, lidera Alijanse za budućnost Kosova, kao "političku ličnost koja reflektuje moderni zalog za međualbansku i regionalnu saradnju i kao ličnost koja radi na unapređenju prava čoveka".

 

Proglašenju nisu prisustvovali odbornici iz makedonskog bloka stranaka koji se protive načinu na koji je vođen postupak proglašenja, a revolt je iskazalo i desetak pristalica političke formacije "Dostojnost".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.