Haradinaj pisao o svojim ubistvima

Izvor: B92, 29.Nov.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj pisao o svojim ubistvima

Beograd -- Ramuš Haradinaj je u svojoj knjizi "Priče o ratu i slobodi" objavljenoj 2002. godine, pisao o tome kako je ubijao srpske policajce, civile i neposlušne Albance.

"Likvidirao sam srpske policajce, ubijao srpske civile, uklanjao neposlušne Albance", priznao je Haradinaj u predgovoru te knjige.

"Još kao dete postao sam svestan da je rešenje albanskog i kosovskog pitanja moguće samo silom. Od malih nogu spremao sam se za obračun sa Srbima, a u OVK sam stupio 1994. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, kada sam, do zuba naoružan, sa svojim istomišljenicima iz Švajcarske, preko Albanije, stigao na Kosovo i Metohiju", piše Haradinaj u toj knjizi čije je delove u tekstu "Portret savremenika - gospodar Metohije" 2005. godine preneo nedeljnik "Vreme".

Ramuš Haradinaj je u svojoj autobiografskoj knjizi izneo detalje o stvaranju OVK i o sukobima sa srpskom policijom.

Ko je zapravo Ramuš Haradinaj pročitajte u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haradinaj pisao o svojim ubistvima

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Nov.2012

Ramuš Haradinaj je u svojoj knjizi "Priče o ratu i slobodi" objavljenoj 2002. godine, pisao o tome kako je ubijao srpske policajce, civile i neposlušne Albance. "Likvidirao sam srpske policajce, ubijao srpske civile, uklanjao neposlušne Albance", priznao je Haradinaj u predgovoru te knjige. "Još...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.