Haradinaj peva istu pesmu

Izvor: RTS, 15.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj peva istu pesmu

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj ponovio je da prištinske vlasti ne planiraju ukidanje takse na srpsku robu.
RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je Haradinaj izneo tvrdnju da će takse biti ukinute "na dan kada Srbija prizna Kosovo kao državu".
Haradinaj je komentarisao posetu francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu, ocenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da nema promena u odnosima Pariza i Prištine, te podsetio da je Francuska priznala kosovsku nezavisnost u okiru postojećih granica.
Prema njegovim rečima, na svim zemljama regiona je napredak ka EU, ali, kako je dodao, za Prištinu nije dobro da pokaže da je slaba dok se ne dođe do završne faze.
"Jer ako date takav primer, zahtevi će se povećati, biće potreban konsenzus i više kompromisa", rekao je Haradinaj u Vučitrnu prenela je Bota sot.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.