Haradinaj: Hoti nema moju podršku za dijalog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 19:24

Haradinaj: Hoti nema moju podršku za dijalog

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ponovio je danas stav da ne podržava premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija u dijalogu sa Beogradom, prenosi Gazeta Ekspres.

"Avdulah Hoti uzalud 'šeta' Briselom, nema podršku mene i Alijanse za ovakvu formu dijaloga", poručio je Haradinaj.

Kako navodi Gazeta Ekspres, uprkos izjavama da među koalicionim partnerima u vladi u Prištini nema međusobnog nezadovoljstva, Haradinaj je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana nakon kritikovanja dijaloga i imenovanja Skendera Hisenija za koordinatora, još jednom govorio o neslaganjima između koalicionih partnera, prenosi Kosovo onlajn.

Isti odnos prema Hotiju i dijalogu, kako se navodi, imaju i u Socijaldemokratskoj inicijativi.

Lider NISMA Fatmir Ljimaj je prošle nedelje u emisiji "Presing" na prištinskoj televiziji T7, govoreći o imenovanju Hisenija, rekao da o tome nije bio informisan, podseća Gazeta Ekspres.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Hoti nema moju podršku za dijalog

Izvor: B92, 27.Jul.2020

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ponovio je da ne podržava premijera privremenih prištinskih institucija Hotija u dijalogu sa Beogradom..."Avdulah Hoti uzalud šeta Briselom, nema podršku mene i Alijanse za ovakvu formu dijaloga", poručio je Haradinaj, prenosi Gazeta ekspres...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.