Grb Kosova na formularima za registraciju birača

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grb Kosova na formularima za registraciju birača

Radio televizija Vojvodine (RTV) emitovala je danas prilog o registraciji birača za lokalne izbore na Kosovu, u kojem se vidi da se na formularu za registraciju nalazi i grb Kosova.

Obrazac sa grbom Kosova

"Na formularu za registraciju birača na Kosovu, u levom i desnom uglu, postoji grb Republike Kosovo, a u zaglavlju dokumenta nalazi se i natpis Republika Kosovo. Formular je ispisan na albanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i srpskom jeziku", naveo je RTV.

 

Ta televizija je dodala da danas u vladinoj Kancelariji za Kosovo i Metohiju nije mogla da dobije odgovor na to pitanje.

 

Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović optužio je vlast da izbegava da kaže istinu o detaljima pregovora premijera Srbije i tzv. Kosova, Ivice Dačića i Hašima Tačija.

 

 

"Izbiše nam glavu danima pričajući o statusnoj neutralnosti glasačkih listića, a istovremeno imate formulare za registraciju za kosovske izbore sa kosovskim grbom, koji građani u svim opštinama u Srbiji popunjavaju. To je neverovatna stvar i pokazuje koliko ova vlast misli da u ovoj zemlji više niko ništa ne vidi...", rekao je

Stefanović za RTV.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grb Kosova" ipak na izbornim listićima?

Izvor: Mondo, 29.Avg.2013

Radio-televizija Vojvodine (RTV) emitovala je danas prilog o registraciji birača za lokalne izbore na Kosovu, u..

Nastavak na Mondo...

Na formularu za registraciju birača ipak grb Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2013, 19:09

Vladina Kancelarija za Kosovo i Metohiju demantovala je danas da se prilikom evidencije glasača u Srbiji popunjava bilo kakav formular sa grbom Republike Kosovo. Međutim, naša kamera je pre samo nekoliko dana zabeležila kako se jedan takav formular popunjava u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.