Gori zgrada u Kosovskoj ulici

Izvor: Mondo, 20.Maj.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori zgrada u Kosovskoj ulici

U potkrovlju stambene zgrade u Kosovskoj ulici 39 gori stan. Stanari zgrade su evakuisani. Preti da pređe na susednu zgradu.

Iako je požar lokalizovan, na poslednjom spratu se i dalje vidi kako kulja vatra i dim, javlja reporter Monda.

Vatrgasci gase požar unutra zgrade, a nekolicina pokušava da ga obuzda i sa susedne zgrade.

Dragan Marinković, vlasnik stana koji gori,  je izjavio novinarima da je još jutros u 11 sati napustio stan i da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bilo u redu.. On pretpostavlja da su požar izazvan zbog renoviranja jedne firme na spratu ispod.

Foto: MONDO, Danijela Pašić

Očevici su za MONDO rekli da je bilo problema u gašenju požara jer su zaposleni u firmama na četvrtom spratu pravili selfije, pa su vatrogasci morali da prekinu gašenje vatre kako bi zaposlene bezbedno evakuisali.

Na terenu je pet vatrogasnih vozila. Stanari zgrade su evakuisani, a za MONDO su izjavili da je bilo vrlo teško napustiti zgradu stepenicama jer je dim obavio celu zgradu.

Kosovska ulica je zatvorena za saobraćaj.

 Na licu mesta su i ekipe Hitne pomoći, rekli su za MONDO u Hitnoj pomoći.

Oko zgrade u plamenu se okupilo oko stotinu građana, ali ih policija potiskuje prema obližnjem parku.

Ceo centar grada je zadimljen i oseća se miris paljevine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vatrogasci obijali stan sat i po! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Maj.2015

Posle više od tri sata, vatrena stihija koja je zahvatila potkrovlje stambene zgrade u centru Beograda je savladana. Krov potpuno urušen, šteta na potkrovlju totalna! Sve bi bilo drugačije da su policija i vatrogasi imali ključ....Požar, koji je izbio oko 11.10 na 300 metara kvadratnih prostora...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.