Izvor: Mondo, 23.Jul.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica stradanja srpskih žetelaca

U selu Staro Gracko kraj Lipljana danas će biti obeležena 12. godišnjica jednog od najvećih zločina počinjenih nad Srbima od dolaska mirovnih snaga na Kosovo i Metohiju, kada su albanski ekstremisti likvidirali 14 žetelaca na njihovim njivama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godišnjica masakra žetelaca u Starom Grackom

Izvor: Šumadija Press, 23.Jul.2011

U selu Staro Gracko kraj Lipljana danas će biti obeležena 12. godišnjica jednog od najvećih zločina počinjenih nad Srbima od dolaska mirovnih snaga na Kosovo i Metohiju..

Nastavak na Šumadija Press...

PARASTOS ZA 14 SRPSKIH ŽETELACA U STAROM GRACKOM

Izvor: Kurir, 23.Jul.2011

LIPLJAN - Parastosom žrtvama u selu Staro Gracko kraj Lipljana obeležena je 12. godišnjica jednog od najvećih zločina počinjenih nad Srbima od dolaska mirovnih snaga na Kosovo i Metohiju, kada je ubijeno 14 žetelaca na njihovim njivama...Za ovaj zločin do danas niko nije odgovarao, niti je u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.