Ferguson: Vidić bio spreman da ide u rat za Kosovo

Izvor: Politika, 22.Okt.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Vidić bio spreman da ide u rat za Kosovo

MANČESTER – Bivši trener Mančester junajteda ser Aleks Ferguson opisao je u autobiografiji Nemanju Vidića kao „strogog, mračnog i beskompromisnog tipa”.

U autobiografiji koja je danas objavljena, Ferguson piše i o drugim svojim igračima i zanimljivim događajima.

Prepričao je kako mu je bivši kapiten Srbije rekao da postoji mogućnost da ode u vojsku.

„Vidić je bio strog, mračan >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i beskompromisan tip. Prišao mi je 2009. godine i rekao da će ga možda pozvati u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, odgovorio mi je: 'Kosovo. Idem, to je moja dužnost'. Imao je taj pogled u očima”, napisao je Ferguson u autobiografiji.

Za 27 godina koliko je Ferguson bio trener Mančester junajteda, taj klub je zabeležio 895 pobeda, 338 remija i 267 poraza.

Beta

objavljeno: 22.10.2013.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vojska Srbije

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferguson: Vidić bio spreman da ide u rat za Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2013

Bivši trener Mančester junajteda ser Aleks Ferguson opisao je u autobiografiji Nemanju Vidića kao "strogog, mračnog i beskompromisnog tipa".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ferguson: Vidić bio spreman da ide u rat za Kosovo

Izvor: Studio B, 22.Okt.2013

Bivši trener Mančester junajteda ser Aleks Ferguson opisao je u autobiografiji Nemanju Vidića kao "strogog, mračnog i beskompromisnog tipa"...U autobiografiji koja je u utorak objavljena, Ferguson piše i o drugim svojim igračima i zanimljivim dogadjajima...Prepričao je kako mu je bivši kapiten...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.