Evrogol Nastića za osvetu Rapidu, prvenac Spartaka

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogol Nastića za osvetu Rapidu, prvenac Spartaka

Vojvodina – Rapid B 2:0 (2:0)
Strelci: Nastić u 38. i Gaćinović u 45. minutu.
SC „Ismail Gekček” u Antaliji. Gledalaca: 50. Sudija: Serdar Ertar Metin (Turska).
VOJVODINA: Kordić, Smiljanić, Vujačić, Poletanović, Nastić, Mitošević, Sekulić, Gaćinović, Spremo (Kosović), Deletić, Šušnjar (Ilić).
RAPID: Knoflah, Jovičić, Šoišongec, Hecgeter, Hofman, Jilmaz, Pavelić, Bajrami, Koleski, Žulj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Drimer. Igrali su još: Keren, Hasić i Majer.


FOTO: www.fkvojvodina.rs



Kombinovani tim Vojvodine sastavljen uglavnom od mladih igrača,  revanširao se drugom timu Rapida za eliminaciju prvotimaca u kvalifikacijama za Ligu Evrope (2:1, 0:2).
Naš superligaš poveo je u 38. minutu. Mitošević je uputio loptu u prazan prostor ka Gaćinoviću, ovaj se stuštio po levoj strani, istrčali golman Knoflah je ispred napadača Vojvodine stigao samo da odbije loptu na nogu Nastiću, čiji je šut iz prve sa više od 35 metara završio u mreži – 1:0.
Uoči odlaska na odmor izabranici Nebojše Vignjevića duplirali su prednost. Mijat Gaćinović je iz slobodnog udarca umesto, kako su svi očekivali, da centrira šutirao u gol i prevario čuvara mreže Rapida – 2:0.
Rad – Spartak (Trnava) 0:0
Igralište hotela „Mirakl“. Gledalaca: 30. Sudija: Pavel Pskit (Poljska). Žuti kartoni: Gnjatić, Đurđević (Rad), Hodur (Spartak). Crveni karton: Avgustini (Spartak) u 61. minutu.
RAD: Kljajić, Milošević, Jagodić, Ćirković, Antić, Gnjatić, Pršo, Adamović, Pavlović, Perović, Đurđević. Igrali su još: Vico, Vitas, S. Jovanović, Stanojević.
SPARTAK: Jakubov, Zrezan, Janečka, Viskočil, Mikovič, Čarnota, Karhan, Avgustini, Kaščak, Hodur, Lijetava. Igrali su još: Deket, Klabnik, Habanek, Mikulič, Vlaško, Sabo.
Najbolje šanse Građevinari su imali posle prekida. Vitas je u 68. pametno ciljao, Jakubov odbranio, ali odbio loptu do Perovića, koji je napravio dribling i zatim je poslao pored gola.
Jakubov je u 72. minutu napravio bravuru. Pršo je centrirao, Ćirković dodao do Vitasa, bio je to zicer sa peterca. Golman Spartaka sjajno je reagovao i sprečio da kombinacija štopera bude krunisana.
Slovaci su propustili u 80. minutu da kazne istrčavanje Kljajića, egzekuciju je sprečio odličnim klizećim startom Stanojević.
Čelik – Spartak Zlatibor voda 1:3 (1:1)
Stadion na Jazu u Budvi. Gledalaca: 50. Sudija: Marković Aleksandar (Cetinje). Strelci: Zorić u 16. za Čelik, Milivojev u 47,  Damjanović u 76. i Šarac u 89. za Spartak Zlatibor vodu.
ČELIK:  Banović, Bulatović, Vuković, Đikanović, Dubljević, Bulajić, Adrović, Zorić, Simić, Bakoč, Ivanović. Igrali još: Nikolić, Bubanja, Videkanić, Kolev, Benjan, Jovović, Acović.
SPARTAK ZLATIBOR VODA: Stijaković, Puškarić, Bratić, Jočić, Mezei, Ljubenović, Vučić, Vojvodić, Jondić, Đ. Antonić, Milivojev. Igrali još: G. Antonić, Torbica, Šarac, Kvin, Farkaš, Čović, Nosković, Damjanović, Novaković
Posle poraza od Rudara i remija sa Mornarom, ceh je platio Čelik – 3:1. Subotičani su počeli sa drugim timom, sa najmlađim snagama.
Čelik je poveo u 16. minutu, golman Stijaković nepropisno je zaustavio napadača, a siguran sa bele tačke bio je Zorić.
Pritisak Spartak Zlatibor vode isplatio se u poslednjim trenucima prvog dela, kada se na asistenciju Vojvodića, Milivojev sjurio ka golu i lobovao Banovića za izjednačenje.
Na početku drugog dela, odlično je tukao Puškarić sa 18 metara, ali samo je uzdrmao prečku. U 76. minutu Damjanović je preokrenuo rezultat posle dobro izvedenog slobodnog udarca Novakovića.
Posle duplog pasa Šarca i Novakovića postavljen je konačan rezultat.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vojvodina pobedila Rapid B

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2013

ANTALIJA -..Fudbaleri Vojvodine su i treći put pobedili na pripremama u Antaliji. Posle Krila Sovjetov (4:0) i Polonije (3:2), kombinovani tim Novosađana nadigrao je drugi tim bečkog Rapida 2:0. Strelci su bili Nastić u 38. i Gaćinović u 45. minutu...Vojvodina je igrala u sastavu: Kordić, Smiljanić,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.