Egipat, ipak, nije priznao Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2013, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipat, ipak, nije priznao Kosovo

PRIŠTINA -

Egipat još nije priznao Kosovo već se nalazi pred priznanjem, precizirala je danas izaslanica predsednika Egipta na konferenciji za novinare posle susreta sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem.

"Izaslanica predsednika Morisija, njegova zamenica gospođa El Sharkavi, prenela je poruku predsednika Morsija da je priznanje Kosova u toku," rekao je premijer Tači.

On je rekao da se od danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otvara novo poglavlje u odnosima između Kosova i Egipta.

Ranije su svi kosovski mediji preneli vest da je Egipat, na petu godišnjicu proglašenja, već priznao Kosovo.

Mediji su preneli da su to, na zajedničkoj konferenciji za medije, saopštili premijer Kosova Hašim Tači i pomoćnica predsednika Egipta za politička pitanja, Pakinam Hasan Halil El Šarkavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.