Džefri Najs brani bivšeg komandanta OVK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2019, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džefri Najs brani bivšeg komandanta OVK

Britanski pravnik i bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs biće advokat odbrane bivšeg komandanta OVK Samija Ljuštakua pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu, prenosi prištinski list "Gazeta Ekspres".

Ljuštaku je potvrdio za list da je angažovao Najsa, kao i kosovskog advokata Arijanita Kocija koji je ranije rekao da će Ljuštaku i Rustem Mustava sutra redovnom linijom otputovati u Hag gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK.

Prištinski mediji pisali su ranije da je Najsa angažovao tadašnji premijer Hašim Tači da pripremi odbranu bivših članova OVK, ali je saradnja prekinuta zbog duga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Džefri Najs brani bivšeg komandanta OVK

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019

Britanski pravnik i bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs biće advokat odbrane bivšeg komandanta OVK Samija Ljuštakua pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu, prenosi prištinski list "Gazeta ekspres"...Ljuštaku je potvrdio za list da je angažovao Najsa, kao i kosovskog advokata...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.