Dvojica Podgoričana uhapšena na Kosovu

Izvor: B92, 18.Jul.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Podgoričana uhapšena na Kosovu

Podgoričanin Mario M. (38) uhapšen je na Kosovu po poternici podgoričkog Interpola raspisanoj zbog sumnje da je 2016. na Cetinju ubio Radomira Đuričkovića.

To je javila Radio-televizija Crne Gore.

Kako je saopšteno iz policije, u istoj akciji uhapšen je i Đorđe P. (31) iz Nikšića, koji je 3. jula ove godine pobegao iz Psihijatrijske bolnice u Dobroti.

Dorđe P. je izdržavao kaznu zatvora zbog otmice i pokušaja iznude, koje je počinio 15. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2015. godine u Kotoru, saopštila je policija, a prenosi RTCG.

"Uspešnom međunarodnom saradnjom službenika crnogorske i kosovske policije, na osnovu operativnih informacija koje je crnogorska policija dala kolegama na Kosovu, slobode je lišen M.M. (38) iz Podgorice", navedeno je u saopštenju.

Prema navodima crnogorske policije M.M. se sumnjiči da je zajedno sa I.M. (22) i V.V. (23) ubio Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine u Cetinju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.