Divljaštvo na Kosovu i Metohiji

Izvor: KMnovine.com, 11.Jan.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljaštvo na Kosovu i Metohiji

Pod kontrolom najrazvijenijih zemalja današnje zapadne civilizacije Kosovo i Metohija su bačeni u stanje divljaštva.






Već mesecima se svakodnevno ide u lov na ljude, svakodnevno se ubija, siluje, pljačka, cele porodice se izbacuju iz kuća, cela sela se spaljuju ili opkoljavaju i nedeljama drže pod blokadom - bez hrane, ogreva i vode, ljudi se teraju s posla, deca iz škola, bolesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << iz bolnica. Razaraju se crkve i prastari manastiri, čak se i groblja uništavaju da ne ostane ništa što bi čoveka vezivalo za zemlju. Sve se dešava pred očima 50.000 vojnika svetske zajednice. Žrtve ovog divljaštva su, pre svega, Srbi, ali i ostali građani koji su želeli miran i složan život na Kosmetu.

Pre nego što je na Kosmetu zavladao novi svetski poredak tamo su ipak postojali uslovi u koji­ma je albansko stanovništvo vrlo brzo brojno raslo, ekonomski napredovalo, razvijalo svoju autohtonu kul­turu i sve više se obrazovalo. To ni u kom slučaju ne bi bilo moguće da su morali da žive pod uslovima ko­je su svetske siledžije nametnule Srbima. Što Albanci ovako grubo koriste te uslove, što se ne samo svete Sr­bima već svoju mržnju ispoljavaju prema celokupnom nealbanskom stanovništvu - to je stvar njihovog na­cionalnog karaktera i civilizacijskog nivoa.

Najodgovorniji za ovakav moralni sunovrat ipak su oni koji su sve to smislili, oni koji svojom rečju i delom vode ruku ubicama i palikućama, koji ceo proces kontrolišu i doziraju, koji sadistički uživaju u svakodnevnim zverstvima. Kada se nešto slično dešavalo u Hrvatskoj, pre više od pola veka, i kada su italijanski fašisti pokušavali da spreče ustaški genocid, to je sprečio lično nacistički vođa koji je zahtevao da se Srbi kazne i da im se >>pusti malo krvi

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.