Dete se utopilo u kanalu Ibar - Lepenac

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete se utopilo u kanalu Ibar - Lepenac

Devetogodišnji R.NJ. utopio se danas u kanalu Ibar - Lepenac u mestu Zupče, opština Zubin Potok, na severu Kosova.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se deček utopio nešto pre podneva i da ga je iz kanala izvukao komšija. Odmah potom Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, dečak je prebačen u mitrovačku bolnicu, gde je oko 13 časova konstatovana smrt, rekao je Bojić.

Voda u kanalu Ibar - Lepenac je nadošla posle padavina u ovom delu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Utopio se devetogodišnji dječak

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2015

BEOGRAD - Devetogodišnji dječak utopio se danas u kanalu Ibar-Lepenac u mjestu Zupče u opštini Zubin Potok na sjeveru Kosova i Metohije, izjavio je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić...On kaže da se dječak, čiji su inicijali R.NJ. utopio nešto prije podneva, te da ga je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.