Deji rano za Srbiju, a Kosovo?

Izvor: B92, 14.Mar.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deji rano za Srbiju, a Kosovo?

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević smatra da je još rano za duel sa Srbijom, a iznervirao se na pitanje novinara od Kosovu.

"Potrebno je da se ohlade glave, jer mnogi u Srbiji misle da smo ih mi Crnogorci izdali time što smo hteli nezavisnost. To je kao posle razvoda i zato je bolje da ne igramo sa Srbima, dok se ne stišaju tenzije", rekao je Savićević na pitanje u meču Crna Gora - Srbija.

Ipak, Savićević je izrazio veliku zahvalnost fudbalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijateljima iz Srbije zbog pomoći u radu FSCG.

"Meni su i dalje Beograd i Srbija bliži od Sarajeva, Zagreba i Ljubljane. Ljudi iz Beograda su nam pomogli oko mnogih stvari. U stalnom sam kontaktu sa fudbalskim prijateljima iz Srbije", rekao je Savićević.

Prvi čovek crnogorskog fudbala, legenda Crvene zvezde, objasnio je zašto se zalagao za samostalnost Crne Gore i odvajanje od Srbije.

"Želo sam samostalnost Crne Gore iz mnogo razloga, znao sam da ne možemo zajedno opstati. Srbija je teritorijalno veća i uvek se moralo u Beograd po mišljenje", objasnio je Savićević.

A onda je nekadašnjeg golgetera Milana novinar uspeo da iznervira, nezgodnim pitanjem o Kosovu.

"Hajde me ti posavetuj da li bi trebalo da igramo!", iznervirao se Savićević.

Novinar mu odgovorio da ne bi, na što je nekadašnji as ogvorio u svom stilu:

"Počeo si me za**bavati. Nemam nameru više da pričam s tobom. Zdravo majstore!".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.