Daut Haradinaj nakratko pritvoren u Beču

Izvor: RTS, 18.Jul.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daut Haradinaj nakratko pritvoren u Beču

Brat kosovskog premijera i poslanik Alijanske za budućnost Kosova Daut Haradinaj nakratko je u četvrtak bio pritvoren na bečkom aerodromu zbog poternice koju su izdale vlasti u Srbiji.
Dauta, mlađeg brata Ramuša Haradinaja, pritvorila je austrijska policija, a pušten je posle kraćeg zadržavanja, naveo je portparol Alijanse za budućnost Kosova Muharem Nitaj.

Mlađi Haradinaj je bio pritvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 14.30, a nešto kasnije je na svom Fejsbuk nalogu objavio fotografiju sa bečkog trga i tako pokazao da je oslobođen.
Stariji brat Ramuš zbog poternice srpskih vlasti je bio uhapšen januara 2017. godine u Parizu, gde je proveo nedelju dana u pritvoru. Na slobodi je čekao odluku suda o ekstradiciji,  a u aprilu je napustio Francusku.  
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UDARNA VEST: UHAPŠEN BRAT RAMUŠA HARADINAJA?!

Izvor: RTV Pink, 18.Jul.2019

Brat takozvanog kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, uhapšen je u Beču po međunarodnoj poternici koju je Srbija raspisala za njim.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.