DS: Podrška Srba Haradinaju bez jasnih zahteva

Izvor: Mondo, 09.Sep.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Podrška Srba Haradinaju bez jasnih zahteva

Demokratska stranka kritikovala je prihvatanje kosovskih Srba da učestvuju u kosovskoj vlasti, jer, kako tvrdi, podrška Haradinaju nije uslovljena principima i jasnim zahtevima, već pozicijama i interesima.

Foto: youtube/screenshot

DS u saopštenju navodi i da Srbi na Kosovu nisu u prilici da biraju lidere Albanaca, ali smatra da je "neshvatljivo" da "Srpska lista" podrži Haradinaja i uđe u kosovsku vladu, a da Srbi na Kosovu, kako kažu, ne znaju kakve koristi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imati od te koalicije.

"Ni za jotu ne menjamo odnos prema Haradinaju!"

Učešće predstavnika Srba u institucijama je neophodno, ali uz postavljanje jasnih zahteva u odnosu na tu Vladu i budućnost građana na Kosovu i Metohiji, ocenjuje DS u saopštenju.

Haradinaj:Uzeću Srbiji sve do Niša, hvala Nemačkoj

DS smatra i da su Srbi na Kosovu "stavljeni pred svršen čin", kao i da je licemerno to što se Haradinaj optužuje za najstrašnije zločine, a sada Srbi "guraju" u njegovo naručje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DS: Podrška Haradinaju nije uslovljena jasnim zahtevima

Izvor: RTS, 09.Sep.2017

Demokratska stranka je kritikovala prihvatanje kosovskih Srba da učestvuju u kosovskoj vlasti, jer, kako tvrdi, podrška Haradinaju nije uslovljena principima i jasnim zahtevima, već pozicijama i interesima. . DS u saopštenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.