DEGENEK ŽALI ZA GOLOM: Mislim da nije bio ofsajd

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEGENEK ŽALI ZA GOLOM: Mislim da nije bio ofsajd

U sredu u Kosovskoj Mitrovici.

Pobedom nad Napretkom fudbaleri Crvene zvezde na odličan način su zatvorili ovu nedelju. Pobedili su Olimpijakos u Ligi šampiona, a zatim je usledio trijumf u Superligi. Ali do njega je ekipa Vladana Milojevića došla tek u nadoknadi vremena u drugom poluvremenu, pogotkom Marka Marina iz slobodnog udarca.

- Imali smo previše šansi, pogodili smo i stativu i prečku, a uz to je njihov golman (Marko Milošević, prim. aut.) fenomenalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << branio. Napredak nije mnogo napadao i utisak je da je trebalo da završimo utakmicu još u prvom poluvremenu. Nezgodno je kada je dugo rezultat 0:0, raste pritisak, ali pokazali smo kvalitet. Odigrali smo dobru utakmicu, bili smo kreativni, imali veliki broj prilika, a gol u poslednjem minutu je došao kao nagrada za to. Prvi smo na tabeli i bićemo mirni tokom reprezentativne pauze - rekao je Miloš Degenek kome je u 6. minutu poništen gol zbog ofsajda.

- Nisam siguran za ofsajd, ali mislim da nije bio. Žao mi je što nije bio gol, jer da smo tad postigli pogodak, otvorili bismo utakmicu na pravi način. Nije bitno ko je strelac, važno je da Zvezda pobeđuje. Marin je pokazao klasu. Svi su očekivali da šutira preko živog zida, ali je on iskusno šutirao u golmanov ugao i rešio pitanje pobednika - zaključio je Degenek.

Već u sredu očekuje ih duel 1/16 finala Kupa Srbije. Gostovaće Trepči u Kosovskoj Mitrovici.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Barbara Štricova.

Game of shadows!!

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 20. Апр 2019. у 12:35 PDT

Neon Sun Kissed skin and wavy hair!! 🐝

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Апр 2019. у 5:36 PDT

Kick it like @victoriabeckham #simplicity @renatazelinka @thestoreprague

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 21. Дец 2018. у 3:48 PST

Za svojí kariéru toho bylo o mně napsáno dost. Ne vždycky jsem dostala prostor se následně sama vyjádřit, a proto, když se mi ozvali z redakce Bez frází s nápadem, že vydají knížku příběhů 19 sportovců, jejíž titulním bude ten můj - mými vlastními slovy - ani na chvilku jsem nezaváhala. Pokud se chcete dozvědět, co si o určitých situacích, které mě potkaly, myslím, jak se na okruhu doopravdy cítím, zkrátka nahlédnout více do mého já, přiblížit si, jak pracují moje myšlenkové pochody, pořiďte si ji. Na objednávky@bezfrazi.cz 📸 Jana Mensatorova

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Окт 2018. у 3:47 PDT

Koza na koze, @botyrockspring na noze. 👍 #basnik #photoshoot #boticky👟

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 5. Апр 2018. у 12:10 PDT
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.