D**AJ GA RAMBO, KOSOVO JE SRBIJA! BUDVANI ŽESTOKO INSPIRISANI: Razvukli veliki transparent u znak podrške Srbima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 17:29

"D**AJ GA RAMBO, KOSOVO JE SRBIJA!" BUDVANI ŽESTOKO INSPIRISANI: Razvukli veliki transparent u znak podrške Srbima (FOTO)

Na starogradskim bedemima u Budvi postavljen je transparent "Duvaj ga Rambo, Kosovo je Srbija"

Budvani su danas inspirisani snimcima sa Kosova, koje je nedavno i objavio Portal Dana na kojima Srbi na Jarinju nazivaju kosovske policajce Rambom.

, kao podršku srpskom narodu, koji šesti dan protestuju na administrativnom prelazu u Jarinju.

Podseća se da je slično nedavno bilo i povodom Dana zastave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i srpskog jedinstva kada su na bulevarima u Budvi i Bečićima bile postavljene velike trobojke.

Ispod ove objave stoji poruka: "Danas Budva Zvečanu odgovara".

Inače, "D**aj ga, Rambo" je rečenica koju je jedan mladić izgovorio pripadniku ROSU dok je kolona ovih specijalaca prolazila pored njega.

 - Još niste naučili okvire da stavljate na puške, ne stavljajte dva okvira -  poručio je Srbin na snimku kada je vidio snajperiste

Na administrativnom prelazu Jarinje i dalje traje blokada koju je inicirala Priština.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Budvi transparent podrške Srbima na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021

Na starogradskim bedemima u Budvi postavljen je transparent "Duvaj ga Rambo, Kosovo je Srbija", kao podršku srpskom narodu, koji šesti dan protestuju na administrativnom prelazu u Jarinju...Podgoričke Vijesti pišu da je o tome obaveštena Komunalna policija i inspekcija...Podseća se da je slično...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.