Četvorica uhapšenih izvedeni pred sud u Prištini

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica uhapšenih izvedeni pred sud u Prištini

Četvorica uhapšenih po poternici Interpola na Kosovu i Metohiji, dvojica Crnogoraca, jedan Srbin i jedan Albanac, izvedeni su danas pred istražnog sudiju Osnovnog suda u Prištini, piše prištinska Koha ditore.

Tužilaštvo je tražilo određivanje pritvora, a saslušanje će biti obavljeno bez prisustva javnosti.

Specijalne snage policije uhapsile su u sredu uveče u Prištini četiri osobe zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom.

Kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << preneli prištinski mediji, uhapšeni Mario Milošević (38) i Ðorđe Pavićević (31). Obojica su osumnjičeni za ubistva i kidnapovanja ljudi, poslednjih nekoliko godina u Crnoj Gori, dok identitet druge tada nije bio otkriven.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorica uhapšenih na Kosovu danas pred sudijom

Izvor: B92, 20.Jul.2018

Priština -- Četvorica uhapšenih po poternici Interpola na Kosovu i Metohiji, dvojica Crnogoraca, jedan Srbin i jedan Albanac, izvedeni pred istražnog sudiju u Prištini...Kako piše Koha ditore, tužilaštvo je tražilo određivanje pritvora, a saslušanje će biti obavljeno bez prisustva javnosti...Specijalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.