Ćalaj: Većinu napada na Srbe počinili Srbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćalaj: Većinu napada na Srbe počinili Srbi

Direktor kosovske policije Rašit Ćalaj tvrdi da su većinu napada na Srbe na Kosovu počinili - Srbi.

Ćalaj je na sastanku skupštinskog odbora rekao i da nisu sva krivična dela protiv Srba etnički motivisana, dodajući da je većina napada na Srbe rasvetljena.

"Ako se neka deca pobiju u toku igre, teško je da se to može okarakterisati kao etnički napad", rekao je Ćalaj, prenosi "Koha".

Ćala je demantovao da je bilo 10 napada na srpske verske i kulturne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << objekte.

"Ukupno se 87 verskih objekata našlo na meti napada. 56 su muslimanski, 21 pravoslavni, šest katolički i četiri spadaju u druge kategorije", rekao je Ćalaj, odgovarajući na pitanje predstavnika Srpske liste o tome šta policija radi da rasvetli napade na srpske verske objekte.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor kosovske policije: Većinu napada na Srbe počinili - Srbi

Izvor: B92, 06.Apr.2019

Priština -- Direktor kosovske policije Rašit Chalaj tvrdi da su većinu napada na Srbe na Kosovu počinili - Srbi...Chalaj je na sastanku skupštinskog odbora rekao i da nisu sva krivična dela protiv Srba etnički motivisana, dodajući da je većina napada na Srbe rasvetljena..."Ako se neka deca pobiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.